Fűtőpanel

Fűtőpanel

futopanelek

Norvég fütőpanel:

A norvég fűtőpaneleknek saját termosztátjuk van, amellyel beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet. Fűtőbetétjük különleges kerámiamagos, alumínium ötvözet, ennek segítségével konvekciósan fűtenek.

A norvég fűtőpanel 5 év garanciával, most bruttó 39.900,- Ft-ba kerül.

Az ADAX neo nem izzószállal működik, hanem speciális lamellás fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál alacsonyabb hőmérsékleten működik, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt. Ez kb. 20%-os energia megtakarítást  jelent egy hagyományos elektromos konvektorhoz képest. Fürdőszobában is használható, IP24 védettséggel rendelkezik. Karbantartást nem igényel, tiszta, biztonságos, egyszerű. Teljesítménye 600-1200 W között.

A Glamox elektromos norvég fűtőpanel biztonságot és komfortérzetet nyújt használói számára. A panel alján beáramlik a hideg levegő, amely a panel belsejében a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik és a meleg levegő beáramlik a légtérbe. Nincs benne sem ventilátor, sem izzószál, melyek keringtetnék a port. Egy processzor segítségével a vezérlő méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és annak változását és kiszámítja hogy a panelnek mikor kell működnie. Alkalmas nagyobb belmagasságú és terű lakások fűtésére.

Francia fűtőpanel:

ATLANTIC francia fűtőpanelek, törülközőszárítók

Ezeket a paneleket általában kiegészítő fűtésként használják. Fűtőegységük konvekciós, kerámiamagos, alumínium ötvözetből áll. 5 év garanciával kaphatók. Teljesítményük: 500-1000 és 1000-2000 W között.